arek enom saiki opo o kk ora iso ngajeni uwong…

arek enom saiki opo o kk ora iso ngajeni uwong seng wes ngeshare lowongan ojrek
ra isone mek nyacacati ae seng gajine titik gak sumbut jam kerjoe full
mosok kon ero arek iku ojrek nd kono
wong ngeshare durung mesti pegawaine
mbo seng pinter titik dadi arek enom
angor gaji titik penting ojrek ora nyusahno wong tuo dn ora NGERUSUHI GRUP IKI NGEMIS" njluk kerjoan tp meneng nyangkrok ongkang" kaki nok omah
la kon sopo ?kk kate penak e tok moro" oleh krjoan penak
kabeh lk yo d mulai a teko nisor ora lngsung gaji gede
tau diri lk ws g dwe ijazah iku kdu iso mkir c ora njiat ae
lk pgn bebas yo buka usaha dwe



2 thoughts on “arek enom saiki opo o kk ora iso ngajeni uwong…

Comments are closed.