7 thoughts on “Ati” sam akeh pt gk jelas d.grup iki

  1. Adhie Keyjundt Ikhuw Aqhu

    Nek petuk d.dalan ae langsung d.ajar wes cek ngerti awak.e dewe botoh kerjo ambek bayaran bukane bayar kerjo.an

Comments are closed.