Ayo rek lek ktemu d dalan d hancurkan bareng2,, arek…

Ayo rek lek ktemu d dalan d hancurkan bareng2,, arek gendeng gae status ,,

Ayo rek lek ktemu d dalan d hancurkan bareng2,, arek gendeng gae status ,,


25 thoughts on “Ayo rek lek ktemu d dalan d hancurkan bareng2,, arek…

  1. Febrian Saputra

    goleek ono sampek lambemu seng njeber iku ikuuu tambaah njeeber wong ak njokok foto ndeek fb e uwoongg

  2. Fuji Charlie

    tnang brooo....kyk e arek iki bonek...ngesro arema.....koncoku iso ngalacak posisine pas online...wedus iki....tnang ae kawan...arema..

  3. Yully Merista

    Lek q ndloj tekan kata"e urakkan
    Iku bonex luur
    Blokiren ae luur timbg hp lemot gwe ngladeni arek gendheng iju

  4. EkHa Ivandy

    .arek gak waras d'pisui , y tiwas ati mbededek . Lek arek iki ez knek syaraf'e , d'apak2no yo gak mempan .

  5. NNounha Rastaparah

    He kon lanang ta wedok !! Ayo wes kon dl di tak parani,, raimu elek mangkane nyele foto e uwonggg,,

  6. Yully Merista

    Gonta"i akun berati ora waras
    Kte modusi sopo
    Wong jlz" omongane g berpendidikkan...rusak
    G usah di ladeni lur

  7. NNounha Rastaparah

    Ees g ush kakean cangkem kon dk di tak parani ,, ayo wes kurang penak opo,, ambk ngopi a ayo ,,,

Comments are closed.