Butuh kerjoan kok ngeluh, ndang golek kono.. di tolak kok…

Butuh kerjoan kok ngeluh, ndang golek kono.. di tolak kok porek ndk sosmed kok alay temen orepmu kyok drama korea, njuk bayaran gedhe kok penak.. pilih" pisan.. yo dadio presiden kono sek😄😄



23 thoughts on “Butuh kerjoan kok ngeluh, ndang golek kono.. di tolak kok…

  1. Ajis Lestari

    lah saiki kerjoan di golek i ndk hp tok tapi gak budal, podo koyok wong njiat.. gelem yo budal, kabeh ono usaha.. gak usaha goblok nyekeli hp mbek turu"

  2. Ajis Lestari

    yo eroh gak e saiki, lek porek gausah di umbar, masio yo akeh sing gagal.. tp yo biasa ae, gak alay

  3. Dinni Sisca

    Ora mbok uruki kabeh yo ngerti lek sembarang iku kudu usaha .. Omonganmu metuwek ilo .. Wong durung ngerasakmo urip sebener e ae ..

  4. Dinni Sisca

    Hla iyo wes ngerti ngunu iku urusane wong e. Yo bah wong e alay yo bah ora .. Lapo mbok urus . umak tahes a ? Asline seng alay iku awakmu le .. Cilik metuwek .. Wes pinter dewe a awakmu ngilokno wong liyo goblok!!

  5. Ajis Lestari

    loh sopo ngurusi wong liyo, aku kan yo berhak saiki lek niatku nduduhno ngene, karepku tah, saiki sing di ruet gagelem koo katek rewel..bener se sambat ndk hp tok, tuku paketan iso mosok usaha ngelamar gaiso wkwkwkw wong model opo lak an

  6. Dinni Sisca

    Hla terus isine TSmu opo? Nduduhno? Nduduhno model opo? Lak pancet ae, awakmu eroh tekok endi wong2 iku gak usaha, awakmu eroh dewe a? Ojo tewur talah lek jawab .. Ganok bukti iku gak usah nylatu wong ..

  7. Hendri Wibowo

    Mas bero TS, maksud posting pean apik, lebih apik maneh pean hapus ae posting e...
    Soale mengandung sensasi ae....

  8. Ajis Lestari

    sing nyelatu sopo sam, di woco a posting e, kan bener se.. teko endi nyelatu, awal e yo bener, jeneng e drama yo alay.. wkwkw samean ae sensitif lek moco

  9. Andika Noviq Firdianto

    oalah reekk wong awak e dewe iki yoo sek podo golek dalan podo2 yoo melok uwong usaha o yoo gak atusan juta ojok podo angkuh reekk ayoo usaha bareng2 ae ojok saling nyacat,ngapunten lhoo lek wonten salah e

  10. An Na

    Gausah ngurusi kehidupan wong liyo Ajis Lestari ,, kehidupanmu belum tentu bener,, kabeh wong onok dalan.e dewe*,, seng alay opo seng peleh* yoo jarno, gausah melok ngurusi, urusono urasanmu dewe ae timbang ngurusi urusan.e uwong !!

  11. Eka Sanu Bari

    Tak Sawang-Sawang seng Posting iki Pasti Juragan GeDe.
    JURAGAN SEMPAK. .
    cocotmu gak podo ambek penampilanmu..

Comments are closed.