onok lowongan a dulur d toko atau di rumah makan…

onok lowongan a dulur d toko atau di rumah makan matur suwun 🙂 :-* monggo corat coret .



19 thoughts on “onok lowongan a dulur d toko atau di rumah makan…

  1. Fandika Prastyawan

    Msih blm dpt aj a dek d rumah makan warung wareg sukun kan dkt rmhmu kok g nyoba dstu

  2. FiDa Inginnzz Bahaggyyaa

    n@ t krjo utwa nglmar msti ono ae mbk cobaanku . tas moleh teko rs soale ibukq sakit .

  3. Herdin Yuniawan

    Biyuhh arek wedok iki posting golek ae ,, kan akeh seng posting kerjoan seng rumahmakan ngunu yo gak dileboni ,, biyyuuhhhhh istghfr dewe aku

  4. Herdin Yuniawan

    Loh malah diilokno banci , la umak dewe illo tak delok2 kok golek kerjo iku2 ae , kan liyane iyo onok , oojoj pedoman rumah makan tok ae , nawak2 liyane iyo ngeke ii info iyo akeh ,, hahaha sembarang wes susah bls komenmu ,

  5. Fandika Prastyawan

    wong wingi wes tak kei info ndek warung warek ono buka lowongan kan cedek ambeh hamure ngunu yo g d parani

  6. FiDa Inginnzz Bahaggyyaa

    wes jok kakean nyocot tak dungakno dungoku elek tok mugo" di bles amiinn . sabar onok batese emboh koen mati op tibo iku dungo iso mandy ws akeh aku dungo

  7. Robby Rafael

    Arep o medar dalil sampek lambemu njedir, arep o ceramah sampek idumu kudah, yen antarane rogo lan sukmo ora mbok setel tiwas dadi guyon, dungamu gk masah, mbalek nak awakmu dewe..,, mbalek nak pagunungane, mbalek o nak seng ngawe,, lila hita ala kunfayun... tasdek hormat ndang di sholawati si jabang bayimu firda kang laku salah kersaneng penggeran,,,

  8. Robby Rafael

    Awkmu slah fir dadi gaush ngeyel,, lek awakmu kate cobak2 dunggo2 an ayo, dodohne jopo montro mu tak lawehi sak njaokmu model oppo..

  9. Herdin Yuniawan

    Lohh lalapo aku , koen iku sopo ku kok ngmg koyok ngunu / kenal ae gak , gak patek en goblok ! Delok en kabeh komen negatif nang awakmu , opo umiar wes ngoco !

Comments are closed.