SAKJANE GRUP IKI ONOK ADMINE PO GAK SE? Anggota e…

SAKJANE GRUP IKI ONOK ADMINE PO GAK SE?
Anggota e rusuh yo ra di blok
Iku lho arek seng jenenge okic okic ngesruh ae,dnger" arek iku mari di kluarne teko kampus,n rodok frustasi koyok e,bisa jd mengalami gangguan jiwa kayakx



18 thoughts on “SAKJANE GRUP IKI ONOK ADMINE PO GAK SE? Anggota e…

  1. Nolop Bragga

    iku mau y posting. ngnyek arek ijasa minim njaok byran gdhe.. byoh rjki tko seng gae orep ora tko ijasah dwur. lulusan sd dadi sogeh, tmbh sarjana y akeh seng nganggur.. iku bkti lek smbrang tko niat gduk sttus pnddkan.. ayo d bakar ae lurr okic.. wkwk cermet sue2 ng arek iku.

  2. Novia Cwing

    Nolop Bragga masi ijazah Sd asal ono perjuangan yo duwe gaji gedi contoe tkw kyk q ki smp wae gk lulus tp q duwe angen2 mugo2 anak2 ku mbisok sekolah sampek duwur n gk mbabu kyk q...pisss

Comments are closed.