Sing butuh kerjo an .. Spo2 sing nglmar cwok /…

Sing butuh kerjo an ..
Spo2 sing nglmar cwok / cwek...
Di butuhkan ..
- kasir 2 org cewek
- pantry 1 cwok / cwek
-hk 1 cowok.
Lngsung ae nglamar
Karaoke doremi ktv batu.
Sing butuh kerjoan ndang nglamar.
Info ne iso invite pin iki 5B425994
Langsung nglamar yo oleh.



9 thoughts on “Sing butuh kerjo an .. Spo2 sing nglmar cwok /…

  1. Wawan Sinaga Katematisegksempedt Ngombearak

    mas hk iku opo?? terus dekek lamarane kudu seng ndk batu a mas?

Comments are closed.