sopo seng nggolek o ak iki ak oki ak nggawe…

sopo seng nggolek o ak iki ak oki ak nggawe fb adek ak ak kate njaluk sepuro secara langsung nang arek" seng wingi tak gawe mangkel niat ak mek guyon rek ra onok maksud" sg macem" ayoo ketemu langsung cek penaak iso nambah dulur poddooo ngelumpuk o ndek komen kene seng wingi tak gawe mangkeeel dan penak e ketemu nok endi sameaaan seng nentokno reeeek

(ojok di hapus sek min sak gurunge clear)))



15 thoughts on “sopo seng nggolek o ak iki ak oki ak nggawe…

  1. Irfandi Ramadhan

    Ayo mene ketemuan ae kic d endi sak karepmu wes ojok koyok bncong koen mari inbok2 ngilokno ibukq balon saiki njauk sepuro lek lanang asli ketemuan ae ayo

  2. Don Amora

    Oalah le2.. Mas e mbk e iku golek krjoan serius gae ank bjo gae kluarga kok kon ilokno... Omonganmu yo kasar, sopo sik gk mangkel..Yo ojok nangis lek kupingmu ngkok di cewer karo mas e....

  3. Putrii Nur Fitrii

    Pancet ae.!! Aku Wingi mok inbox ben ,, aku gak trimo trus yokpo ??
    Kiro* iki akun e sopo maneh dgae cemar ???

  4. NNounha Rastaparah

    Guyon gak usah nyandak wong tuo,, maksute opo nyandak ibuk2 barang !! Guyon onok bates e n tempat e !! La mbok pikir lowongan kerjo gae arek seng golek guyon nan??

  5. Febrian Saputra

    yo opo se onok arek ikhlas njaluk sepuro kok malah sek paancet d ilokno mencurigakan lilahi ta'ala ak niat njaluk sepuro dan kteemu karo arek" seng wes tak garaai
    ak lali jeneng" eee damaai caak

  6. Febrian Saputra

    sembaaarang cak mbak ketemuu ndeek endi penaak e do ngelumpuk o kbeeeh seng meraaasaa tak gawee loro atii wingiiii" ak niaaat njaluk sepurroooo ora macem"

Comments are closed.