Ada lowongan Di bank gak teman2? Tlg dunk info nya…..

Ada lowongan Di bank gak teman2? Tlg dunk info nya.. buat sy umur 24th s1..



26 thoughts on “Ada lowongan Di bank gak teman2? Tlg dunk info nya…..

  1. Christian Bayu Putra

    Saiki wong pinter kalah karo sing duwe duwit,sing duwe duwit kalah karo sing duwe kenalan,ya wes iki lor keadaane bangsane dwe saiki

  2. Michell's Father

    Keduwuren njalukmu 😀 dimodusi kapok engko 😛 g nang bank gpp,penting halal.ojo'o d3,s1 karo s2 ae kangelan 😀

  3. Marfin

    Siapa bilang eong pinter kalah ambek wong berduit? Justru sebaliknya. Jgn biasakan meremehkan hehehe. Wong pinter iku kalah ambek wong bejjo. Dan wong seng bejo iku mereka yg mau berdo'a. Haha

  4. Marfin

    Orng yg mau mncari ilmu akan ditinggikan derajatnya tapi ojo salah kaprah. Orng yg tinggi derajatnya iku orang yg Amanu( iman)

Comments are closed.