assalamu’alaikum lur nyuwun informasine lekne wonten kerjaan ten daerah wajak…

assalamu'alaikum
lur nyuwun informasine lekne wonten kerjaan ten daerah wajak npo dampit.kerjo npo mawon sing penting halal.edisi madosaken dulur.