Butuh kerjo area malang kanggo lulusan s1 IT,usia 30 keatas,kerjo…

Butuh kerjo area malang kanggo lulusan s1 IT,usia 30 keatas,kerjo opo ae sing penting ora sales atau marketing atau pemasaran atau kuli bangunan,butuh tenan,tulung info ne sing jelas lan pasti matur suwun