Golek info sampe nemu, Krjo sembarang pokok gk adoh teko…

Golek info sampe nemu, Krjo sembarang pokok gk adoh teko panjen, gawe bojoku ijasah SMK, soale ngelamar nandi2 urung olh panggilan, pengalamane wes uuuakehh,, golek krj sembarang lgsg krjo.. Monggo comment,, urip sepisan mung durung mati d bantu dulure sing nganggur.. Sing penting gk lali konco yen wes sukses