Golek kerjo. An bos.. Kesel nganggur trus.. Sembarang.. Wes.. Pokok…

Golek kerjo. An bos.. Kesel nganggur trus.. Sembarang.. Wes.. Pokok ojok sales..
Ijasah sd..
Pengalaman
jaga warung 4,5th
Jaga kos2an 6bulan
Cucian mobil 9bulan
Cleaning service 6bulan
Njlok infoe.bos..suwon
Iki wa ku 085608264332