ijaza smp nglamar kerjo nganti penceng kabeh lur gak ono…

ijaza smp nglamar kerjo nganti penceng kabeh lur gak ono panggilan... kadang sing nduwe ijaza smp niat kerjo tenanan tp wes jamane gak payu. ya alloh wehono kerjo q



9 thoughts on “ijaza smp nglamar kerjo nganti penceng kabeh lur gak ono…

  1. Rizkhy LEpas KendaLi

    ijasahku yo smp.mubeng2 nganti pengkor gk nok sing tepak.ijasah gk njamin oleh krjo penak.penting jaman saiki penglaman kerja.

Comments are closed.