25 thoughts on “Info lowker mlang Raya

  1. Alfarizy HerMawan

    Hahahahahah.. Aku ndek mlang mbak..
    Akeh lowongn ndek malang.
    Lek gelem nglamaro ndek indocell.. Aku maeng tas interview..

  2. Alfarizy HerMawan

    Ndek kulone mcdonald kayu tangan... Mbek ndek conter hp sawojajar yo buka lowongan langsung intrview..

Comments are closed.