kabeh” podo kepingin nglamar kerjo ndek indomart, Alfamart,Alfamidi.. Opo seh…

kabeh" podo kepingin nglamar kerjo ndek indomart, Alfamart,Alfamidi..
Opo seh re penak e.. Opo kepingin mangan jajan Expaired a..
Pdahal yo akeh PT seng bayarane luweh gede..



25 thoughts on “kabeh” podo kepingin nglamar kerjo ndek indomart, Alfamart,Alfamidi.. Opo seh…

Comments are closed.