lek niat golek kerjo iku ojok takok bayaran piro dikek.tunjukkan…

lek niat golek kerjo iku ojok takok bayaran piro dikek.tunjukkan skilmu n kemampuanmu cz itu yg akan berpengaruh ke gajimu.atasane klewas klewes n opla-oplo ae njalok gaji akeh.wes oleh penggawean iku wes alhamdulillah



4 thoughts on “lek niat golek kerjo iku ojok takok bayaran piro dikek.tunjukkan…

  1. Lenka Merdeka

    No 1 gaji mas skil memgikuti masalah klewas klewes trngtung managemen e sing menilai di gawe opo ora.

  2. Sii-Penghapusz Dosa

    cuocok iku sam arek sak iki acen kyok ngono. gk ndelok kemampuane dewe trus njalok gaji e duwur pasane kerjo nang mbah e paling

  3. Noviskandhar

    lacen kerjo sen dgolek i duwek kog... mkane sen dtakokno nomer 1 gaji .. kan kro mkir lk gajine segini opo yo ckup gae sehari hari ..

Comments are closed.