Lowker mas mbak. 1. Dibutuhne karyawati utk foodcourt tepatnya di…

Lowker mas mbak.
1. Dibutuhne karyawati utk foodcourt tepatnya di Wilis (Blok e pasar buku) tanpa ijasah . Lgsung krjo
2. Dibutuhne karyawan utk foodcourt ndek matos . (Lantai dasar)
Seng minat komen o ! Ngko tak omongne ng wonge. Spurane mas mbak ! Sekedar berbagi info



22 thoughts on “Lowker mas mbak. 1. Dibutuhne karyawati utk foodcourt tepatnya di…

  1. Ndach Indach

    Onok mes e lek seng ndek wilis. Lek ndek matos kene y njajali mene tak tkokne .

    #feri gak kncoan gaiso inbok mas

Comments are closed.