LOWONGAN KERJA 30 marketing karir 6 staff marketing 5 management…

LOWONGAN KERJA
30 marketing karir
6 staff marketing
5 management marketing

SYARAT:
Pendidikan minimal SMP
Usia maksimal 27 tahun single

Serius kerja datang langsung ke ofice kami
PT AGSM
Jl jaksa agung suprapto sebrang gunung sari intan tlp 08155935922
Bpk budi wijaya spd



11 thoughts on “LOWONGAN KERJA 30 marketing karir 6 staff marketing 5 management…

  1. Putra Bhungsu

    Iku opo beda e posisi2 e kabeh? Opoo iku marketing karir. Hahaha. Ujung2 e sales. Jujuro ae ta lah lek psang loker.

  2. Satya Nanda

    LEK SELES IKU UWONG PODO RA GELEM NGLAMAR BROO....
    Tapi lek marketing kan kesanne keren.ke inggris inggrisan di imbuhi jenjang karir cek tambah ...yo opo ngono
    Tp ujung2 e yo ngluyur....
    Mbok lek seles mbok ngomongo seles ngono lho rek
    Saiki iku akeh wong pinter...maaf sekedar syaer .osol

Comments are closed.