mas/mbak wong seng jeneng fb ne Muhammad Syaifuddin Al-Rasyid temenan…

mas/mbak wong seng jeneng fb ne Muhammad Syaifuddin Al-Rasyid temenan ta iku gelek ngelebokno arek kerjo nang pbrik opo onok sng ws tau kerjo lewat wong iku ????



23 thoughts on “mas/mbak wong seng jeneng fb ne Muhammad Syaifuddin Al-Rasyid temenan…

  1. Ex Wahyu

    mendeng golek kerjo gae usaha e dewe ae sam, ojo gelem d lebok2no calo ngunu, grong tentu sampen betah ,

  2. Mohamad Rismanto Firmansyah

    la iyo sam aku maeng iseng invite pin bbm e .... di takoni jawabane tambah mbulet ae hahahahah.... aku njalok bukti arek sng ws di lebokno(pin opo fb) jare areke gak duwe padahal minggu jarene kate budal nang mojokerto ambk arek sng di gowo iku

  3. Mohamad Rismanto Firmansyah

    hahahaha la iyo iku sam ..... ati2 ae dulur ojok smpk kerjo melok makelar hahahaha

  4. Irvan Ardiansyah

    Iki a sam BBM e lk chatingan kyok arek cilik kt nglebokno kerjo, jare nglebokno tambah aku kongkon byar disek

  5. Irvan Ardiansyah

    winginane dk pabrik ac jare trus aku kongkon bayar disek 900 kerjo e dk pasuruan tak takoni tambah bulet ae takon2 gk genah keri dewe moco e

  6. Ardiants Al-ghifari

    hahah ati ati bos dri bahasane kok kabeh wong d celuk adek koyok adek e ae... engkok maho

  7. Vasco Jatmiko

    aku biyen yo tau sam dadi cs ndk hotel daerah kaliurang tp dikongkon mbayar 900, bhsa e yo ngno iku nggarai jijik

Comments are closed.