Nganggur tok Sumpek. Lek ono kerjoan sam mb’. Pngalaman Punya…

Nganggur tok Sumpek. Lek ono kerjoan sam mb'. Pngalaman Punya sim A. Nyupir. Service Conter. Pkok halal wes.



2 thoughts on “Nganggur tok Sumpek. Lek ono kerjoan sam mb’. Pngalaman Punya…

Comments are closed.