Ngenteni panggilan kerja suwe? Lek ono kerjoan sing langsung krjo…

Ngenteni panggilan kerja suwe?
Lek ono kerjoan sing langsung krjo + sak mess e pisan lek ono.. Butuh tenan nginiki