Nyoh,seng seneng ngopi karo rokok’an tp wez kente’an duek,solusinè yo…

Nyoh,seng seneng ngopi karo rokok'an tp wez kente'an duek,solusinè yo njogo'o warkop 😀 gaji awalè lmyn gae ukuran malang,750rb.biasanè nang warkop oleh mangan karo jatah rokok,lmyn mumpung rokok durung rego 50 rb 😀 alamat g disebutno,seng pasti daerah blimbing.lengkapè takok dwe nang wongè,iki nmrè 081233061071.engko munowo ketompo,undang2 ngopi ae 😀



13 thoughts on “Nyoh,seng seneng ngopi karo rokok’an tp wez kente’an duek,solusinè yo…

  1. Michell's Father

    #fati g roh,takok wongè ae #paijem q ngecek info enek ae,tp gajinè g pantes,dadi g tak posting 😀

  2. Michell's Father

    Halal berarti biasa 😀 nek warkop malang,lha nduwur iku g disebutno njaluk lanang opo wedok,dadi pean coba ae.q g sepiro ngerti nek malang,mergo q nang sby saiki.mbecak nang sby 😀

Comments are closed.