oalah,nemenè rek loker iki :-D nyoh,tak ewangi info.toko perancangan /…

oalah,nemenè rek loker iki 😀 nyoh,tak ewangi info.toko perancangan / distributor beras bth 2 lanang dadi kurir.2 wedok dadi seng dodolan.mangan turu ditanggung.gaji awal 850 rb.syaraté minim sma,umur max.20 thn.domisili luar kota malang opo kabupaten malang.cekne g muleh2 genda'an ae 😀 ngelamar lngsng nang tokonè jl.pondok blimbing indah B7/5.langsung interview karo nggowo lamaran.dadi nek g ketompo jalu'en maneh lamaranmu 😀