Oleh panggilam kerjo langsung 3. Binggung milihe ngene ki. Kadong…

Oleh panggilam kerjo langsung 3. Binggung milihe ngene ki. Kadong ono langsung akeh. Kadong butuh g ono blas



6 thoughts on “Oleh panggilam kerjo langsung 3. Binggung milihe ngene ki. Kadong…

  1. Yeye

    LAPO Bingung , biasa ae . mantep seng endi yo iku jupuken ae . wes biasa ngunu iku kabeh mesti ngalami lek diharapne hasile mesti zonk

Comments are closed.