13 thoughts on “Ono kerjo’an bengi’a lur ?

  1. Kang Achmad Rifa'i

    Lah iku onok salah sijine,,,

    uakeh penggawean sebenere,
    tergantung cara pandange awak dewe ae,,,

    salam sukses???

Comments are closed.