rek onok sing ero jalan jakarta iku daerah endi? menisan…

rek onok sing ero jalan jakarta iku daerah endi?
menisan lek onok loker rek, golek aku, lulusan sma awak



One thought on “rek onok sing ero jalan jakarta iku daerah endi? menisan…

Comments are closed.