Sepurane sak durunge tolong lek posting seng jujur, lek kerjo…

Sepurane sak durunge
tolong lek posting seng jujur, lek kerjo e sales di tulis sales ae gak usah di tulisi teknisi,supervisor,surveyor,administrasi,dll