Timbang golek kerjo mulek ae :-D iki tak tawani kerjoan…

Timbang golek kerjo mulek ae 😀 iki tak tawani kerjoan halal.bathi pe'2en dwe pikirin dwe 😀 dadi reseller bal plastikq.iki bal plastik spons.mslh mutu karo model sip pokok'e 😀 timbang dipangani cino ae,q ngejak dulur2 pribumi gae maju.kerjonè penak.karek nawani boyo'è 😀 jupu'en teko q rego 5000/biji.nang pasaran regoné 8000 saiki.barang g mambu,dadi tenang ae.enek order,baru jupuk barangè 😀 suwun

Timbang golek kerjo mulek ae :-D iki tak tawani kerjoan halal.bathi pe'2en dwe pikirin dwe :-D dadi reseller bal plastikq.iki bal plastik spons.mslh mutu karo model sip pokok'e :-D timbang dipangani cino ae,q ngejak dulur2 pribumi gae maju.kerjonè penak.karek nawani boyo'è :-D jupu'en teko q rego 5000/biji.nang pasaran regoné 8000 saiki.barang g mambu,dadi tenang ae.enek order,baru jupuk barangè :-D suwun


12 thoughts on “Timbang golek kerjo mulek ae :-D iki tak tawani kerjoan…

  1. Michell's Father

    Ora ndue bbm 😀 mumet q gae bbm 😀 iki nmrq 082245080317.wa enek q.tp nek arep nge wa ngmng disek,mergo waq error 😀

  2. Michell's Father

    Golek'o chanel disek,nyapo katek golek bondo barang 😀 engko tak gawa'no contoh,bener nek nyeles iki,tp sales bener 😀 g katek bondo2an 😀 enek order,baru pean jupuk nang q barangè.kurang g nggenah pie q 😀

Comments are closed.