tlong rek lek wes ono postinga lowongan trus persyaratane wes…

tlong rek lek wes ono postinga lowongan trus persyaratane wes genah ojo takon sng aneh2 opo o ,
lek ono sng kurang jelas takon e biasa ae ojo kyok wong ngjak debat ,
lah karep e golek penggawean opo debat ,
engko lek ga d respon jarene PHP ,



One thought on “tlong rek lek wes ono postinga lowongan trus persyaratane wes…

Comments are closed.