25 thoughts on “tolong info kerjo daerah panjen-pakisaji-gadang-

  1. Ceker Pedes Laros

    Ri..awakmu niat kerjo opo gak..wes ditrimo mosting golek maneh.
    Ngene ki arek saiki..tak batalno ae wes awakmu..sing butuh sik akeh..

  2. Rizkhy LEpas KendaLi

    Tiwas,kesel.wingi ngejak kerjo,dene diparani nang sigura2.mbulet.... Mas ari@ayo nglamar nang kafe mbeg aq.?

  3. Rizkhy LEpas KendaLi

    Gak aktif yokpo sam? Wong aq gk tau eruh omane smean,aq niat langsung budal.bgtu nyampek,tk smsi. Ngetang suwe aq wingi ngenteni smean...

  4. Rizkhy LEpas KendaLi

    Sopo sam sing muni sak sek sak sek.?? Wingi kan jelas che,aq sms nang smean? spdaku nganti kente'an bensin,adoh2 bgtu nyampek kok kyok ngunu sam smean...??

  5. Rizkhy LEpas KendaLi

    Oalaah,ya awoh.? Wes sam,matur suwon.,mugo2 warung e smean sukses,rame,nemu pegawe sing gampang cocok.PISAN MANEH,MATUR SUWON.

Comments are closed.