untuk nama Nur Rahmatullah itu yg di Post MLM, ati”…

untuk nama Nur Rahmatullah itu yg di Post MLM, ati" yo rek
iki bukti e
Gambar 1, arek e Nge-pos Lowongan, QV (jeneng e aneh, trus tak cek nang Profil e, lakok Konco e mek 50, trus ono QNET e, brarti asli MLM), maringono tak komen nang Post e lek iku MLM aku di Blokir(Foto 2 karo Foto 3 gwe ndelok akun e matino opo aku di blokir)



25 thoughts on “untuk nama Nur Rahmatullah itu yg di Post MLM, ati”…

  1. Siswanto Biantoro

    tuas sam di tokno, nggwe FB anyar iso mlebu meneh, admin e kurang teges, lek aku admin yo wes tak tokno

  2. Achmad Muhammad Al Amin

    nggolek kerjo cek angele kang. ojok nganti dolor dolorku kabeh iki kenek tipu... mugo2 di gampangno golek rizki

  3. Siswanto Biantoro

    musim" lowongan kerja iku bulan agustus - september tengah bulan sam, lek ndek ndukur e iku angel lek ijazah e kurang

  4. Siswanto Biantoro

    aku wingi kerjo ndek Studio sam, tpi nggk sue, saiki yo nggolek, akeh sih, tpi gk cocok soal e nggk ngerti kabeh

  5. Arch Scout

    multi level marketing.... penggawean ora jelas... kudu golek member ben oleh bayaran, ga oleh member yo ga oleh bayaran....

  6. Kodrat Wibowo

    :'v keluargaku malah tahu ntek lemah ntek omah gara gara questsnet :v suudahlah, ojo pisan pisan kecentel mas mbak.

  7. Kodrat Wibowo

    aku jaman iko isih cilik mas, dadi gak ngerti ngunu iku, saiki waduh, laknat temen sampek enek wong posting soal Q.net, Qivi, Qi Invite, dll -_- kui jurusane ape mateni kancane..

  8. Arch Scout

    aq ora kecantol blas... moso niyo pas penjelasan wong e berdasi tp suguhan krupuk karo aqua gelas... logika ae... HP ne do nggawe HP pecah2, solasi an, karetan, sendal e kok yo sendal jepit... jan ngetarani nek ga masuk karo nduwur sing dasian... :v :v :v

  9. Nevorizal Zalin Theresiaindri

    Aku d blokir i soal e aku ngomong ;mlm iku mas ojok glm ati2 ; neng arek seng golek kerjo kok moro2 di blokir hhhh

Comments are closed.