Wadoh gak sido nglamar kerjo rek dananane buyar?… Entek, gwe…

Wadoh gak sido nglamar kerjo rek dananane buyar?... Entek, gwe budal nglamar gak sido wes ,....



2 thoughts on “Wadoh gak sido nglamar kerjo rek dananane buyar?… Entek, gwe…

Comments are closed.