Wadooh Reek.. Ngenteni training nok oppo lakok sek tanggal 21……

Wadooh Reek..
Ngenteni training nok oppo lakok sek tanggal 21...
Tak Masarno Krupuk sek wes sementara..



24 thoughts on “Wadooh Reek.. Ngenteni training nok oppo lakok sek tanggal 21……

  1. Angger Rakka Yunnaidi

    Opo maneh kerjone ndek oppo karo nyambi masarno kropok wah wah wah ndang sugeh iku sam wkwkwkwk

  2. Jibril Pratama

    Sabar sam,,,seh apik masarno krupuk berharap wong luwe,,
    Sing duso iku masarno maesan,,berharap wong modar,,

Comments are closed.