Ya ampun rek,koq maleh akeh jiwa njaluk2 ngene nang grup…

Ya ampun rek,koq maleh akeh jiwa njaluk2 ngene nang grup iki 😀 q mek nyarano,tlng ae nek diilangi info2 seng g berkaitan karo info lowongan.moso' grup teko 20 postingan isinè 2 kerjoan temenan.2 kerjoan g nggenah,16 njaluk krjo.koq yo cek penakmen uripmu info njaluk marani ente 😀 gae seng niat we'i info,tlng nek enek kerjoan nggenah karuan diposting ae.ojo nang komentar,maleh dadi kebiasaan.tulisi info opo share,nek ngono jek takok mslh gaji opo jam kerjo,opo lianè,yo g waras arek iku.wez,mek pngn ngecepret ngono tok,



5 thoughts on “Ya ampun rek,koq maleh akeh jiwa njaluk2 ngene nang grup…

Comments are closed.